Divarit.com

Anselmin Aarteet (nettidivari)

Anselmin Aarteet toimii Orimattilasta käsin, jossa on sopimuksen mukaan avoinna oleva varastomyymälä. Tuotevalikoimiin kuuluu vinyyli-, gramofoni-, cd- ja dvd-levyjä, c-kasetteja, videokasetteja, nuotteja , kirjoja, soittimia, julisteita sekä musiikki- ja keräilyalan tavaraa laajemminkin. Nettisivut päivitetään vähintään kerran päivässä!

Puhelinnumero on 040 558 1904 ja sähköpostiosoite: anssi.autere@anselminaarteet.fi.

Postimaksu on painon mukaan.

"Anselmin Aarteet" on saanut pisteet 8/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Divarille annetut mielipiteet:

Anssi Autere:

Hei!
Joku, joka halunnut julkistaa nimeään, epäili kommenttisivulla, että noinkohan Anselmin Aarteet on enää olemassa?
Ilokseni voin ilmoittaa, että äänilevykauppani toimii ja palvelee alan harrastajia innolla ja ammattitaidolla. Kauppani on siis erinomaisissa kantimissa!

  • Kirjoitettu: 22. päivä huhtikuuta 2015
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Anselmin Aarteet sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

SS Libricon Oy (helsinki), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Lukulaari (tampere), Riihimäen Antikva (riihimäki), Porin Videodivari (pori), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa), Kulkukatin Poika (helsinki), Antikvariaatti Novgorod (kouvola)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.