Divarit.com

Hittimaatti

Raahen Hittimaatti on avoinna ti–pe kello 11–16.30 ja lauantaisin 11–14. Suljettu sunnuntaisin sekä maanantaisin.

Puhelinnumero on 040 068 6798 ja sähköpostiosoite myymala@hittimaatti.fi.

Hittimaatti on sekä antikvariaatti että videovuokraamo, mutta valikoimasta löytyy elokuvien ja äänitteiden lisäksi tietokone- ja konsolipelejä.

"Hittimaatti" on saanut pisteet 7,7/10. Se on 3 arvostelun tulos.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoitaessa julkaisua Hittimaatti sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

SS Libricon Oy (helsinki), Lukulaari (tampere), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Riihimäen Antikva (riihimäki), Porin Videodivari (pori), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.