Divarit.com

Alfa antikva

Turkulainen Alfa antikva myy kirjallisuutta, lehtiä ja äänilevyjä. Avoinna ma–pe 11–17.30, paitsi ruokatunnin ajan kello 13.30&dnash;14.30. Avoinna myös lauantaisin klo 10–15. Puhelinnumero on 02 232 5989 ja sähköpostiosoite osto.myynti@alfaantikva.inet.fi.

"Alfa antikva" on saanut pisteet 6/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Divarille annetut mielipiteet:

Viktor:

Tämä paikka on oikea aarreaitta! Ehdottomasti paras paikka mikäli haet levyjä (CD:itä tosin enimmäkseen). Kävin täällä tänään ja olin täysin äimistynyt levyjen määrästä sekä laadusta. Valehtelematta täällä on reilusti yli tuhat levyä, varmaan parituhattakin ja musalajien valikoima on erittäin hyvä ainakin mitä tulee kaikenlaiseen rokkiin/poppiin. Löysin levyjä joita en ole löytänyt mistään muualta Turussa. Hinnatkin kohdallaan, mm. Fleetwood Macin Rumours levyn erikoispainoksesta (2CD) maksoin viisi euroa..ja levy oli aivan täydellisissä kuosissa ulkoota ja sisältä.

Suosittelen!

  • Kirjoitettu: 21. päivä maaliskuuta 2012
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Alfa antikva sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

SS Libricon Oy (helsinki), Lukulaari (tampere), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Rauman Antiikkikellari (rauma), Kulkukatin Poika (helsinki), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.