Divarit.com

Anselmin Aarteet (nettidivari)

Tämä divari on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Divarin esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi 03.08.2018.)

Levykaupan toiminta on päättynyt, mutta yrittäjä jatkaa tiskijukan ominaisuudessa (vinyyli- ja gramofonilevyjen parissa). Puhelinnumero on 040 558 1904 ja sähköpostiosoite anssi.autere@anselminaarteet.fi.

Anselmin Aarteet toimii Orimattilasta käsin, jossa on sopimuksen mukaan avoinna oleva varastomyymälä. Tuotevalikoimiin kuuluu vinyyli, gramofoni-, cd- ja dvd-levyjä, c-kasetteja, videokasetteja, nuotteja , kirjoja, soittimia, julisteita sekä musiikki- ja keräilyalan tavaraa laajemminkin. Nettisivut päivitetään vähintään kerran päivässä!-

Divarille annetut mielipiteet:

Anssi Autere:

Hei!
Joku, joka halunnut julkistaa nimeään, epäili kommenttisivulla, että noinkohan Anselmin Aarteet on enää olemassa?
Ilokseni voin ilmoittaa, että äänilevykauppani toimii ja palvelee alan harrastajia innolla ja ammattitaidolla. Kauppani on siis erinomaisissa kantimissa!

  • Kirjoitettu: 22. päivä huhtikuuta 2015
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Anselmin Aarteet sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

SS Libricon Oy (helsinki), Lukulaari (tampere), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Rauman Antiikkikellari (rauma), Kulkukatin Poika (helsinki), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.