Divarit.com

Antikvaarinen Kirjakauppa Aatma

Antikvaarinen Kirjakauppa Aatma sijaitsee Helsingissä osoitteessa Eteläinen Rautatiekatu 16. Aatman sähköpostiosoite on info@aatma.fi ja puhelinnumero: 09 693 3339. Aatma on toistaiseksi avoinna ma–pe 9–18 ja lauantaisin 10–14. Suljettu sunnuntaisin.

"Antikvaarinen Kirjakauppa Aatma" on saanut pisteet 5,7 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 12 kertaa.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoitaessa julkaisua Antikvaarinen Kirjakauppa Aatma sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

Lukulaari (tampere), SS Libricon Oy (helsinki), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.