Divarit.com

Antikvariaatti Coppola & Varpainen

Valkeakoskella sijaitseva Antikvariaatti Coppola & Varpainen on avoinna ma–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu. Puhelinnumero on 040 717 9611 ja sähköpostiosoite antikvariaatti@acv.fi. Valikoimassa on erilaisia sarjakuvia, kirjoja ja äänilevyjä.

"Antikvariaatti Coppola & Varpainen" on saanut pisteet 7,8/10. Se on 6 arvostelun tulos.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Divarille annetut mielipiteet:

MN:

Tässä divarissa voi tehdä ihmeellisiä löytöjä. Kaksi pitäjää ja molemmilla erikoistumista omiin alueisiinsa, joten asiantuntemus on hyvää. Suosittelen hyvin lämpimästi!

  • Kirjoitettu: 05. päivä lokakuuta 2016
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Antikvariaatti Coppola & Varpainen sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

SS Libricon Oy (helsinki), Lukulaari (tampere), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Rauman Antiikkikellari (rauma), Kulkukatin Poika (helsinki), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.