Divarit.com

Divari Kaleva

Divari Kaleva, joka tunnetaan myös nimellä Kauppahuone Anjuska Oy, on Helsingissä nykyään Fleminginkadulla toimiva antikvariaatti. Sen puhelinnumero on 09 685 6720 ja sähköpostiosoite info@divarikaleva.com. Divarissa myydään sarjisten lisäksi käytettyjä äänilevyjä. Kaleva on avoinna ma–pe 11–19 ja lauantaisin 10–16. Sunnuntaisin suljettu. Puhelinnumero on (09) 685 6720.

"Divari Kaleva" on saanut pisteet 2,3 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 38 kertaa.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Divarille annetut mielipiteet:

Hietikko:

Omistaja maksaa kirjoista ja levyistä parikymmentä senttiä kpl jos viet laatikollisen kerralla ja seuraavana päivänä ikkunassa 10€ kpl.
Kunnon huijari, käykää jossain muualla.
Ei ymmärrä musiikista mitään, Elvis ja Beatles on tuttuja, eipä juuri muut.

  • Kirjoitettu: 29. päivä kesäkuuta 2014
  • Kestolinkki: #

jöns carlson:

Laatikollnen voi sisältää myyntiarvoltaan nyt tuon 5 plus 5 levyistä, joista maksetaan kaksi euroa tusina. Huijareitakin on monenlaisia. Varastoa tuskin ylläpitää pelkkä huijari, ja voihan olla että kriitikko huomaa huijarin, jollaiseen olisi henkiset edellytykset muttei pitkäjänteisyyttä sen saattamiseksi kaupan muotoon.

  • Kirjoitettu: 28. päivä huhtikuuta 2015
  • Kestolinkki: #

Jukka Favorin:

Kohtuuhinnat, melko hyvät valikoimat.

  • Kirjoitettu: 10. päivä lokakuuta 2020
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Divari Kaleva sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

Lukulaari (tampere), SS Libricon Oy (helsinki), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.