Divarit.com

Kirja Waldemar

Kirja Waldemar — Munkkiniemen Antikvaarinen Kirjakauppa sijaitsee osoitteessa Munkkiniemen puistotie 8. Sähköpostiosoite on waldemar@tintti.net ja puhelinnumero on 040 1316 515.

Kirja Waldemar on avoinna tiistaisin ja torstaisin kello 11–17, lauantaisin 10–14.

Kirja Waldemarilla on kotisivujen lisäksi omat Facebook-sivut.

"Kirja Waldemar" on saanut pisteet 5,4/10. Se on 24 arvostelun tulos.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Divarille annetut mielipiteet:

jokinen/kirjakyrö:

tilaan teiltä k irjan. älkää lähettäkö sähköpostia vaan soittakaa. 046 8859911

kirjakyrö

  • Kirjoitettu: 20. päivä joulukuuta 2012
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kirja Waldemar sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

SS Libricon Oy (helsinki), Lukulaari (tampere), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Riihimäen Antikva (riihimäki), Porin Videodivari (pori), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Rauman Antiikkikellari (rauma), Kulkukatin Poika (helsinki), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.