Divarit.com

Punainen Planeetta

Punainen Planeetta on Helsingissä sijaitseva antikvariaatti. Se sijaitsee Kalliossa ja on avoinna arkisin 10–18 sekä lauantaisin 10–16. Sunnuntaisin suljettu. Punainen Planeetta on yleisdivari. Se avasi sisarliikkeen Helsinkiin, osoitteeseen Hämeentie 95, jossa on laaja valikoima sarjakuvia. Sisarliikkeen nimi on Oranssi Planeetta. Punaisen Planeetan sähköpostiosoite on antikvariaatti@punainenplaneetta.fi. Skype-nimi on: Punainen Planeetta.

"Punainen Planeetta" on saanut pisteet 7,3/10. Se on 56 arvostelun tulos.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Divarille annetut mielipiteet:

Mikko K.:

Todellinen aarreaitta ja asiantunteva palvelu!

  • Kirjoitettu: 30. päivä tammikuuta 2012
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Punainen Planeetta sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

SS Libricon Oy (helsinki), Lukulaari (tampere), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Riihimäen Antikva (riihimäki), Porin Videodivari (pori), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Rauman Antiikkikellari (rauma), Kulkukatin Poika (helsinki), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.