Divarit.com

Vihreä Planeetta

Kalliossa sijaitseva Vihreä Planeetta on avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–15. Sunnuntaisin suljettu.

Valikoimassa on runsaasti erityisesti sci-fiä ja fantasiakirjallisuutta sekä rock-musiikkia käsitteleviä kirjoja. Myös elokuva- ja teatterikirjoja, kasvikirjoja ja matkaoppaita.

Puhelinnumero on 044 731 1708 ja sähköpostiosoite antikvariaatti@vihreaplaneetta.fi. Nettisivujen lisäksi tällä liikkeellä on omat Facebook-sivut.

"Vihreä Planeetta" on saanut pisteet 7,2/10. Se on 56 arvostelun tulos.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoitaessa julkaisua Vihreä Planeetta sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

SS Libricon Oy (helsinki), Lukulaari (tampere), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Riihimäen Antikva (riihimäki), Porin Videodivari (pori), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.