Divarit.com

Aavetaajuus

Aavetaajuus on helsinkiläinen spekulatiiviseen fiktioon erikoistuva kirjakauppa, jolla on laajentuva antikvaaristen kirjojen osasto. Puhelinnumero on 050 534 3542 ja sähköpostiosoite info@tajunta.net.

Nettisivujen lisäksi Aavetaajuudella on omat Facebook-sivut.

"Aavetaajuus" on saanut pisteet 6,3 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 10 kertaa.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoitaessa julkaisua Aavetaajuus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

Lukulaari (tampere), SS Libricon Oy (helsinki), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.