Divarit.com

Antikvariaatti Hämähäkki

Tämä divari on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Divarin esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi 02.08.2015.)

  • Paikkakunta:
  • Nettisivut: Divarilla ei ole nettisivuja.
  • Osoite: Toinen linja 1, 00530 Helsinki
  • Tiedot lisättiin: elokuussa 2011 (2838 päivää sitten)
  • Tietoja päivitettiin: elokuussa 2015 (1393 päivää sitten)
  • Sivua katseltu: 3 089 kertaa
  • Kestolinkki: https://divarit.com/antikvariaatti-hamahakki

Sulkenut ainakin liikkeensä, mahdollista jatkaa toimintaansa nettidivarina.

Antikvariaatti Hämähäkki on Helsingissä toimiva yritys. Se on avoinna arkisin 11–18 ja lauantaisin 10&ndash,15. Puhelinnumero on 050 505 1525.

"Antikvariaatti Hämähäkki" on saanut pisteet 3,2/10. Se on 5 arvostelun tulos.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoitaessa julkaisua Antikvariaatti Hämähäkki sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

SS Libricon Oy (helsinki), Lukulaari (tampere), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Riihimäen Antikva (riihimäki), Porin Videodivari (pori), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Rauman Antiikkikellari (rauma), Kulkukatin Poika (helsinki), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.