Divarit.com

Viiden Tähden Elokuvadivari (Näsilinnankatu)

Tampereella toimiva Viiden Tähden Elokuvadivari sijaitsee Näsilinnankadun ja Satakunnankadun kulmassa, Anttilan parkkihallia vastapäätä. Tampereen toimipisteen puhelinnumero on 040 961 4987.

Tämä liike on avoinna ma–pe kello 11–18 ja lauantaisin 11–15. Sunnuntaisin suljettu.

Toinen Viiden Tähden Elokuvadivari löytyy Hämeenkadulta Keskustorin McDonald’sin alapuolelta.

"Viiden Tähden Elokuvadivari (Näsilinnankatu)" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 14 kertaa.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Divarille annetut mielipiteet:

Säännöllinen matkailija:

Kaikki toimii kuin elokuvissa. Muovipussia ei tarvitse, jos on laukku mukana.

  • Kirjoitettu: 16. päivä toukokuuta 2017
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Viiden Tähden Elokuvadivari (Näsilinnankatu) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

Lukulaari (tampere), SS Libricon Oy (helsinki), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.