Divarit.com

Ajaton Aika

Ajaton Aika on Oulussa toimiva yritys, jolla on Kauppurienkadulla antikvaarinen kirjakauppa. Ajattoman Ajan puhelinnumero on 044 010 0815. Sähköpostiosoite on info@ajatonaika.net. Liikkeessä on runsas valikoima eri alojen antikvariaattista kirjallisuutta, koulutauluja, postikortteja sekä postimerkkejä.

Avoinna tindash;pe kello 11–17 ja lauantaisin 12–15. Sunnuntaisin ja maanantaisin suljettu.

"Ajaton Aika" on saanut pisteet 8 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 3 kertaa.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoitaessa julkaisua Ajaton Aika sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

Lukulaari (tampere), SS Libricon Oy (helsinki), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.