Divarit.com

Antikvaarinen Kirjakauppa Johannes Oy

Antikvaarinen Kirjakauppa Johannes Oy sijaitsee Helsingissä. Sen puhelinnumero on 09 605 675. Johannes on avoinna arkisin 10.30–17.30 ja lauantaisin 11–14. Sunnuntaisin suljettu. Sähköpostiosoite on hallila@antikvariaattijohannes.com.

"Antikvaarinen Kirjakauppa Johannes Oy" on saanut pisteet 3,8 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 11 kertaa.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoitaessa julkaisua Antikvaarinen Kirjakauppa Johannes Oy sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

Lukulaari (tampere), SS Libricon Oy (helsinki), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.