Divarit.com

Antikvaarinen kirjakauppa Kimmo Välkesalmi

Vuonna 1987 perustettu Antikvaarinen kirjakauppa Kimmo Välkesalmi löytyy Helsingistä. Antikvaarisen kirjakaupan puhelinnumero on 09 627 657 ja sähköpostiosoite: kimmoval@shakki.net. Avoinna arkisin 11–17.30 ja lauantaisin 11–14. Suljettu sunnuntaisin.

"Antikvaarinen kirjakauppa Kimmo Välkesalmi" on saanut pisteet 5,8 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 12 kertaa.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoitaessa julkaisua Antikvaarinen kirjakauppa Kimmo Välkesalmi sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

Lukulaari (tampere), SS Libricon Oy (helsinki), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.