Divarit.com

Antikvariaatti Lasihelmipeli

Antikvariaatti Lasihelmipeli on kirja-antikvariaatti Helsingin Hakaniemessä. Avoinna ti–to kello 11–19, perjantaisin 11–18 ja lauantaisin 11–17. Sunnuntaisin sekä maanantaisin suljettu. Puhelinnumero on 044 522 5436. Nettisivujen lisäksi sillä on omat Facebook-sivut.

"Antikvariaatti Lasihelmipeli" on saanut pisteet 2,1 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 37 kertaa.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoitaessa julkaisua Antikvariaatti Lasihelmipeli sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

Lukulaari (tampere), SS Libricon Oy (helsinki), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.