Divarit.com

Antikvariaatti Oulun Ale-Kirja Ky

Yli 30 vuoden ajan toiminut Antikvariaatti Oulun Ale-Kirjan puhelinnumero on 08 370 685 ja sähköpostiosoite alekirja@alekirja.fi. Nettisivujen lisäksi yrityksellä on omat Facebook-sivut. Antikvariaatin tuotteista osa löytyy Antikvaari.fi-sivustolta. Rautatienkadulla sijaitseva liike on avoinna ma–pe kello 11–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

  • Kyseessä on kirjadivari, joka myy, ostaa ja vaihtaa kirjoja, lehtiä ja sarjakuvia.
  • Netissä on vain osa tuotevalikoimasta.

"Antikvariaatti Oulun Ale-Kirja Ky" on saanut pisteet 8,7 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 6 kertaa.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoitaessa julkaisua Antikvariaatti Oulun Ale-Kirja Ky sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

Lukulaari (tampere), SS Libricon Oy (helsinki), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.