Divarit.com

Antikvariaatti Seinäjoen Lehti ja Kirjapörssi Ky

Antikvariaatti Seinäjoen Lehti ja Kirjapörssi Ky:n puhelinnumerot ovat (06) 414 7730 ja 0400 661 034. Sähköpostiosoite on heikki.ranta@antikva.net. Avoinna ma–pe 10–17 ja lauantaisin 10–14. Suljettu sunnuntaisin.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Divarille annetut mielipiteet:

Joel Englund:

Hei
Minulle jäi ylimääräiseksi Suomen laki 1-3 2020. Kirjat ovat uusia. Onko mielenkiintoa ostaa nämä

  • Kirjoitettu: 05. päivä helmikuuta 2021
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Antikvariaatti Seinäjoen Lehti ja Kirjapörssi Ky sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

Lukulaari (tampere), SS Libricon Oy (helsinki), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.