Divarit.com

Antikvariaatti Sofia Oy

Antikvariaatti Sofia sijaitsee Helsingissä. Se on avoinna ma–pe 11–18 ja lauantaisin 11–16. Puhelinnumerot ovat 09 627 161 ja 040 464 0095, sekä sähköpostiosoite: palvelu@antikvariaattisofia.fi. Sofia sijaitsee Helsingissä, muutama askel Kaisaniemen metrolta, yliopiston kulmalla, pari kolme minuuttia rautatieasemalta.

"Antikvariaatti Sofia Oy" on saanut pisteet 1,6/10. Se on 31 arvostelun tulos.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoitaessa julkaisua Antikvariaatti Sofia Oy sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

SS Libricon Oy (helsinki), Lukulaari (tampere), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Riihimäen Antikva (riihimäki), Porin Videodivari (pori), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Rauman Antiikkikellari (rauma), Kulkukatin Poika (helsinki), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.