Divarit.com

Black and White Records Oy

Levydivari sijaitsee Helsingin Hakaniemessä. Divarin sähköpostiosoite on myynti@blackandwhite.fi ja puhelinnumerot ovat (09) 701 3027 sekä (09) 726 0431. Fax-numero on (09) 726 0434. Black and White Records Oy on avoinna ma–pe 10–18 ja lauantaisin 9–14. Suljettu sunnuntaisin.

"Black and White Records Oy" on saanut pisteet 7,9 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 12 kertaa.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Divarille annetut mielipiteet:

harri karla:

en ole aiemmin käyttänyt sivua

  • Kirjoitettu: 11. päivä helmikuuta 2013
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Black and White Records Oy sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

Lukulaari (tampere), SS Libricon Oy (helsinki), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.