Divarit.com

C. Hagelstams Antikvariska Bokhandel Ab

Kirja-antikvariaatti C. Hagelstams Antikvariska Bokhandel Ab löytyy Helsingistä. Sen puhelinnumero on 09 649 291. Nettikaupan kirjavalikoima ei ole saatavilla kirjakaupassa.

"C. Hagelstams Antikvariska Bokhandel Ab" on saanut pisteet 3,3 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 16 kertaa.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoitaessa julkaisua C. Hagelstams Antikvariska Bokhandel Ab sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

Lukulaari (tampere), SS Libricon Oy (helsinki), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.