Divarit.com

Hauenguanon Antiikki

Hauenguanon Antiikki sijaitsee Raumalla. Liikkeen puhelinnumerot ovat (02) 825 0691 ja 050 567 6866, ja sähköpostiosoite: aila.nera@hauenguanonantiikki.fi. Liike on kesäisin avoinna ma–pe 10–17 ja lauantaisin 11–14. Muina vuodenaikoina avoinna ma–pe 13–13 ja lauantaisin 11–14, tai sopimuksen mukaan.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoitaessa julkaisua Hauenguanon Antiikki sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

Lukulaari (tampere), SS Libricon Oy (helsinki), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.