Divarit.com

Helsingin Sportti-Divari

Helsingin Sportti-Divari on käytettyjen urheiluvälineiden myyntiin erikoistunut divari. Vuonna 1994 perustettu Helsingin Sportti-Divari on Suomessa ensimmäinen laatuaan. Myymälä on avoinna ma–pe 10–18 ja lauantaisin 9–14. Puhelinnumerot ovat 09 753 3464, 050 329 0777, sekä 0400 876 149. Osto ja myynti tapahtuu vain käteisellä.

"Helsingin Sportti-Divari" on saanut pisteet 5,9 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 7 kertaa.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Divarille annetut mielipiteet:

Olav:

tässä divarissa kyllä on aina ollu rento ja rempsee meininki. Paikka minne on helppo mennä aina ja palvelu on hyvää. Vaikka kovasti siellä se huumori lentää mutta mulla ei oo koskaan ollut mitään valitettavaa. Tiukkoja myyjiä kyllä ne ukot on jos niiden kanssa alkaa vääntää.

  • Kirjoitettu: 13. päivä maaliskuuta 2012
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Helsingin Sportti-Divari sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

Lukulaari (tampere), SS Libricon Oy (helsinki), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.