Divarit.com

Kalusteneuvos Oy

Huonekalumyyntiä harjoittavan Kalusteneuvoksen toimintapiiriin lukeutuu myös antikvariaatin pitäminen. Puhelinnumero on 09 350 6202 ja sähköpostiosoite: myynti@kalusteneuvos.fi. Kalusteneuvokselle pääsee busseilla 75, 77A ja 732K. Avoinna ma–pe 10–18 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin 10–15.

"Kalusteneuvos Oy" on saanut pisteet 4,3/10. Se on 3 arvostelun tulos.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoitaessa julkaisua Kalusteneuvos Oy sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

SS Libricon Oy (helsinki), Lukulaari (tampere), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Riihimäen Antikva (riihimäki), Porin Videodivari (pori), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Rauman Antiikkikellari (rauma), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.