Divarit.com

Kemin Kirjadivari

Tämä divari on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Divarin esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi 10.08.2016.)

  • Paikkakunta:
  • Nettisivut: Divarilla ei ole nettisivuja.
  • Osoite: Kauppakatu 14, 94100 Kemi
  • Tiedot lisättiin: elokuussa 2011 (3532 päivää sitten)
  • Tietoja päivitettiin: elokuussa 2016 (1714 päivää sitten)
  • Sivua katseltu: 7 655 kertaa
  • Kestolinkki: https://divarit.com/kemin-kirjadivari

Kirjadivari on lopettanut toimintansa.

Kemin Kirjadivari sijaitsee nimensä mukaisesti Kemissä. Kirjadivari on avoinna ma–pe 10–17 ja lauantaisin 10–14. Suljettu sunnuntaisin. Sähköpostiosoite on kati.halttu@keminkirjadivari.com ja puhelinnumero: 0400 792 533.

"Kemin Kirjadivari" on saanut pisteet 9 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 2 kertaa.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoitaessa julkaisua Kemin Kirjadivari sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

Lukulaari (tampere), SS Libricon Oy (helsinki), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.