Divarit.com

Kontulan Antikvariaatti

Tämä divari on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Divarin esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi 02.08.2015.)

  • Paikkakunta:
  • Nettisivut: Divarilla ei ole nettisivuja.
  • Osoite: Ostostie 4 A, 00940 Helsinki
  • Tiedot lisättiin: elokuussa 2011 (3439 päivää sitten)
  • Tietoja päivitettiin: elokuussa 2015 (1996 päivää sitten)
  • Sivua katseltu: 6 746 kertaa
  • Kestolinkki: https://divarit.com/kontulan-antikvariaatti

Lopetti toimintansa kesäkuussa 2015.

Kontulan Antikvariaatti sijaitsee Helsingissä.

"Kontulan Antikvariaatti" on saanut pisteet 5 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 14 kertaa.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoitaessa julkaisua Kontulan Antikvariaatti sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

Lukulaari (tampere), SS Libricon Oy (helsinki), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.