Divarit.com

Kulkukatin Poika

Sarjakuvien Erikoisliike Kulkukatin Poika on helsinkiläinen sarjisdivari. Se perustettiin vuonna 1986. Liikkeen puhelinnumero on 09 738 303 ja sähköpostiosoite kulkukatinpoika@elisanet.fi.

Avoinna ma–pe kello 11–17.30 ja lauantaisin 11–15. Suljettu sunnuntaisin.

"Kulkukatin Poika" on saanut pisteet 7,5 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 48 kertaa.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Divarille annetut mielipiteet:

Daniel Meriläinen:

Haen Pecos Bill vuosikertaa 1954

  • Kirjoitettu: 11. päivä marraskuuta 2020
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kulkukatin Poika sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

Lukulaari (tampere), SS Libricon Oy (helsinki), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.