Divarit.com

Music-Divari Green River

Music-Divari Green River sijaitsee Porin ytimessä, kauppatorilta noin 100 metriä joelle päin. Puhelinnumero on 040 589 0986.

Avoinna ti–pe kello 11–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin sekä maanantaisin suljettu.

"Music-Divari Green River" on saanut pisteet 6,6 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 5 kertaa.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Divarille annetut mielipiteet:

Jerry Cotton:

Ihan poskettomat hinnat käytetyillä (huonokuntoisilla) levyillä. Joko ylimielistä välinpitämättömyyttä, tai täyttä tietämättömyyttä. Käytettyjen vinyylien hinnat on luultavasti arvottu. Pääsääntöisesti ne ovat 100-500 prosenttia yläkanttiin. Itsekin voisin alkaa myydä rakkaita levyjäni samalla metodilla, koska en halua että joku ostaa niitä, paitsi tajuttomaan ylihintaan. Onko Green River on joko jonkun rikkaan keräilijän hävytön elämäntapabluffiliike tai cd-levyilla elävä joka pitää vinyylejä vain rekvisiittana. Päivän pahin noteeraus: Andy Summers & Robert Fripp lp,I Advance Masked, jonka saa mistä vaan alle 10 euron ja yleisesti n. 8 euroon ja helposti jopa 5 euroon M kunnossa, niin tämä liike pyytää 55 euroa!!! En ymmärrä mistä nuo hinnat tulevat. Levyhylly on täynnä yhtä älyttömiä esimerkkejä. Menkää ihmettelemään.

  • Kirjoitettu: 18. päivä lokakuuta 2013
  • Kestolinkki: #

Tarja:

Kiitos huippuhyvästä asiantuntemuksesta ja hienosta palvelusta.

  • Kirjoitettu: 17. päivä joulukuuta 2013
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Music-Divari Green River sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

Lukulaari (tampere), SS Libricon Oy (helsinki), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.