Divarit.com

Oranssi Planeetta

Oranssi Planeetta on vuonna 2010 perustettu helsinkiläinen antikvariaatti, joka on Punaisen Planeetan nuorempi sisarliike. Hermannissa sijaitseva Oranssi Planeetta on avoinna arkisin 10–18 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu. Puhelinnumero on 0440 896 496 ja Skype-nimi: Oranssi Planeetta. Sähköpostiosoite on antikvariaatti@oranssiplaneetta.fi.

"Oranssi Planeetta" on saanut pisteet 7,5 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 55 kertaa.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Divarille annetut mielipiteet:

potentiaalinen:

jännä nimi divarille! on vieläpä melkein metroreitin varrella, joten taidan piipahtaa. :)

  • Kirjoitettu: 22. päivä elokuuta 2011
  • Kestolinkki: #

H S:

Uusin kantapaikkani, aina löytyy jotain kivaa…

  • Kirjoitettu: 30. päivä tammikuuta 2012
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Oranssi Planeetta sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

Lukulaari (tampere), SS Libricon Oy (helsinki), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.