Divarit.com

Pieni Leffakauppa

Vaasankadulle muuttanut Pieni Leffakauppa on elokuvien erikoisliike, joka on toiminut vuodesta 1997 lähtien. Se on avoinna maanantaista perjantaihin kello 11–18 ja lauantaisin 11–15 välisenä aikana. Sunnuntaisin suljettu.

Sähköpostiosoite on leffakauppa@kolumbus.fi ja puhelinnumero: 09 726 0050.

Nettisivujen lisäksi Pienellä Leffakaupalla on omat Facebook-sivut.

"Pieni Leffakauppa" on saanut pisteet 5,7 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 22 kertaa.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Divarille annetut mielipiteet:

Samu:

Hyvä palvelu, kelvot hinnat ja kattava valikoima. Vaihtoon viedyistä levyistä saa kohtuuhinnankin!

  • Kirjoitettu: 26. päivä toukokuuta 2012
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Pieni Leffakauppa sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

Lukulaari (tampere), SS Libricon Oy (helsinki), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.