Divarit.com

Pokstaavi Oy

Helsingissä toimiva Antikvaarinen kirjakauppa Pokstaavi on avoinna ma–to 10–17. ja perjantaisin 10–16. Suljettu viikonloppuisin. Puhelinnumerot ovat 09 750 996 ja 040 156 8153. Sähköpostiosoite on pokstaavi@pokstaavi.fi. Pokstaavin erikoisuutena on uskonnollinen kirjallisuus ja elämäntaito sekä lasten- ja nuortenkirjat. Pokstaavi toimii myös nettidivarina.

"Pokstaavi Oy" on saanut pisteet 3,6/10. Se on 7 arvostelun tulos.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoitaessa julkaisua Pokstaavi Oy sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

SS Libricon Oy (helsinki), Lukulaari (tampere), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Riihimäen Antikva (riihimäki), Porin Videodivari (pori), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Rauman Antiikkikellari (rauma), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.