Divarit.com

Sipoon eläinlääkäriaseman kirjadivari

Tämä on Söderkullassa sijaitseva eläinlääkärin klinikan yhteydessä toimiva eläinkirjadivari. Sähköpostiosoite on kirjatiedustelut@xn—sipoonelinlkri-dibdab.fi. Eläinlääkäriasema on avoinna ma–to 12–20 ja perjantaisin 9–16. Suljettu viikonloppuisin. Eläinlääkäriaseman puhelinnumero on 09 272 2277.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Divarille annetut mielipiteet:

Petri:

Aika jännä löytö. Haha!

  • Kirjoitettu: 19. päivä elokuuta 2011
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Sipoon eläinlääkäriaseman kirjadivari sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

SS Libricon Oy (helsinki), Lukulaari (tampere), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.