Divarit.com

Tomin Antikvariaatti

Porissa sijaitsevan Tomin Antikvariaatin puhelinnumero on 0400 639 249 ja sähköpostiosoite tominantikvariaatti@luukku.com. Liike avoinna arkisin kello 10–17 ja lauantaisin 10–13.

"Tomin Antikvariaatti" on saanut pisteet 7,7 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 3 kertaa.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Divarille annetut mielipiteet:

Tomi:

Verkkokauppa on www.tominantikvariaatti.fi

  • Kirjoitettu: 26. päivä maaliskuuta 2013
  • Kestolinkki: #

Petri:

Kiitos! Sen osoite on nyt lisätty tähän esittelysivulle.

  • Kirjoitettu: 26. päivä maaliskuuta 2013
  • Kestolinkki: #

pohjonen aki:

moi löytyykö teiltö tieteen kuvalehtiä vuosilta2010-2013 ja mikä on hinta kpl

  • Kirjoitettu: 25. päivä syyskuuta 2013
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Tomin Antikvariaatti sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

Lukulaari (tampere), SS Libricon Oy (helsinki), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.