Divarit.com

Vihreä Planeetta

Kalliossa sijaitseva Vihreä Planeetta on avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–15. Sunnuntaisin suljettu.

Valikoimassa on runsaasti erityisesti sci-fiä ja fantasiakirjallisuutta sekä rock-musiikkia käsitteleviä kirjoja. Myös elokuva- ja teatterikirjoja, kasvikirjoja ja matkaoppaita.

Puhelinnumero on 044 731 1708 ja sähköpostiosoite antikvariaatti@vihreaplaneetta.fi. Nettisivujen lisäksi tällä liikkeellä on omat Facebook-sivut.

"Vihreä Planeetta" on saanut pisteet 7,2 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 58 kertaa.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Divarille annetut mielipiteet:

Martti Lumme:

Otatteko vastaan hyväkuntoisia kirjoja. Ohessa kuva 5 laatikosta.
http://lumme.org/martti/kuva

  • Kirjoitettu: 17. päivä joulukuuta 2018
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Vihreä Planeetta sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

Lukulaari (tampere), SS Libricon Oy (helsinki), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.