Divarit.com

Wanha Waltteri Oy, Vallilan Makasiinit

Wanhan Waltterin toinen myymälä sijaitsee Helsingin Vallilan Makasiineilla Sturenkadun ja Aleksis Kiven kadun risteyksessä. Tämä liike on avoinna keskiviikkoisin 9–14 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin 9–15. Suljettu muina päivinä. Vallilan Makasiineilla on yli 50 000 kirjaa.

"Wanha Waltteri Oy, Vallilan Makasiinit" on saanut pisteet 2,3 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 8 kertaa.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoitaessa julkaisua Wanha Waltteri Oy, Vallilan Makasiinit sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

Lukulaari (tampere), SS Libricon Oy (helsinki), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.