Divarit.com

Wanhan Herran Kauppahuone

Lahdessa toimiva Wanhan Herran Kauppahuone tunnetaan myös viralliselta nimeltään Edram Oy. Sen puhelinnumerot ovat 03 751 6565 ja 0500 516 143, sekä sähköpostiosoite: hannu.sipila@edram.inet.fi.

"Wanhan Herran Kauppahuone" on saanut pisteet 6 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 1 kertaa.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Divarille annetut mielipiteet:

Pia Karlsson:

Hei,
minulla on muuton vuoksi parisen sataa kirjaa, joita en voi ottaa uuteen kotiin.
Kiinnostaisiko teitä ostaa niitä, pilkkahintaan tietenkin?

Ystävällisin terveisin kysyy
Pia Karlsson
Padasjoki

  • Kirjoitettu: 10. päivä elokuuta 2019
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Wanhan Herran Kauppahuone sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

Lukulaari (tampere), SS Libricon Oy (helsinki), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.