Divarit.com

Antikvaarinen Kirjakauppa Tessi

Antikvaarinen Kirjakauppa Tessi sijaitsee Espoon Tapiolassa. Tessin lisäksi samalla yrityksellä on Helsingin Munkkiniemessä Kirja Waldemar.

Sähköpostiosoite on mantyviita@kajaste.net ja puhelinnumero 09 455 2426.

Antikvaarinen Kirjakauppa Tessi on avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 11–17.

Tessillä on nettisivujen lisäksi Facebook-sivut.

"Antikvaarinen Kirjakauppa Tessi" on saanut pisteet 6/10. Se on 16 arvostelun tulos.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoitaessa julkaisua Antikvaarinen Kirjakauppa Tessi sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

SS Libricon Oy (helsinki), Lukulaari (tampere), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Riihimäen Antikva (riihimäki), Porin Videodivari (pori), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.