Divarit.com

SS Libricon Oy

SS Libricon Oy on sarjakuvien ja keräilyrahojen erikoisliike. Puhelinnumero on 044 283 8157 / sarjakuvat ja 050 555 9870 / rahat. Sähköpostiosoite on ss.libricon@kolumbus.fi. Liike on avoinna arkisin kello 10–17.30 ja lauantaisin 10.30–15.

"SS Libricon Oy" on saanut pisteet 6,6/10. Se on 49 arvostelun tulos.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Divarille annetut mielipiteet:

joni torvinen:

olen omena ja tykkään omenoista

  • Kirjoitettu: 28. päivä lokakuuta 2014
  • Kestolinkki: #

Petri:

Miten omenat liittyvät tähän asiaan?

  • Kirjoitettu: 28. päivä lokakuuta 2014
  • Kestolinkki: #

sun mutsis:

En oo käyny mut kohta oon! Omenat on hyviä. :)

  • Kirjoitettu: 07. päivä joulukuuta 2014
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua SS Libricon Oy sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), SS Libricon Oy (helsinki), Lukulaari (tampere), Porin Videodivari (pori), Rauman Antiikkikellari (rauma), Riihimäen Antikva (riihimäki), Pepe's Special Ky (vantaa), Halpa-Kirja (kuopio), Kulkukatin Poika (helsinki), Antikvariaatti Lukeva (porvoo)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.