Divarit.com

Tikkurilan Sportdivari

Tämä divari myy, ostaa ja vaihtaa käytettyjä urheiluvälineitä. Tikkurilan Sportdivari sijaitsee Vantaan Tikkurilassa, Tikkurilan autotalon luona, Esson vieressä. Se on avoinna ma–pe 10–17.30 ja lauantaisin 10–14. Suljettu sunnuntaisin. Puhelinnumerot ovat 857 4593 ja 050 505 1899. Sähköpostiosoite on jukka.ryynanen@kolumbus.fi.

"Tikkurilan Sportdivari" on saanut pisteet 8 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 1 kertaa.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoitaessa julkaisua Tikkurilan Sportdivari sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

Lukulaari (tampere), SS Libricon Oy (helsinki), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.