Divarit.com

Viiden Tähden Elokuvadivari (Hämeenkatu)

Tämän liikkeen puhelinnumero on (03) 451 805 50. Se sijaitsee Keskustorin McDonald’sin alapuolella ja on avoinna ma–pe kello 10–20, lauantaisin 10–18 ja sunnuntaisin 12–18.

Valikoimsta löytyy esimerkiksi DVD- ja Blu-ray-elokuvia, julisteita, postikortteja, kalentereita, figuureja, rintanappeja, magneetteja, tarroja ja avaimenperiä sekä lahjakortteja eri summille.

Lisäksi Viiden Tähden Elokuvadivari löytyy Näsilinnankadulta.

"Viiden Tähden Elokuvadivari (Hämeenkatu)" on saanut pisteet 4,8 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 5 kertaa.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Divarille annetut mielipiteet:

TT.:

“Se sijaitsee Keskustorin McDonald’sin alapuolella”

Mäkkäri on lopettanut, mutta burger-paikka siinä edelleen yläpuolella on, “Friends & Brgrs” nykyään.

  • Kirjoitettu: 04. päivä syyskuuta 2016
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Viiden Tähden Elokuvadivari (Hämeenkatu) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

Lukulaari (tampere), SS Libricon Oy (helsinki), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.