Divarit.com

Jokelan divari

Tämä divari on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Divarin esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi 24.12.2012.)

  • Paikkakunta:
  • Nettisivut: Divarilla ei ole nettisivuja.
  • Osoite: Keskustie 14, 05400 Jokela
  • Tiedot lisättiin: elokuussa 2011 (2773 päivää sitten)
  • Tietoja päivitettiin: joulukuussa 2012 (2279 päivää sitten)
  • Sivua katseltu: 2 709 kertaa
  • Kestolinkki: http://divarit.com/jokelan-divari

Musiikkiin painottunut Jokelan divari sijaitsee Jokelassa. Myynnissä vinyylejä, DVD:tä ja pelejä. Avoinna ma–pe 10.30–18 ja lauantaisin 10–15. Suljettu sunnuntaisin.

Jokelan Divari on lopettanut toimintansa.

"Jokelan divari" on saanut pisteet 6/10. Se on 1 arvostelun tulos.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoitaessa julkaisua Jokelan divari sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

SS Libricon Oy (helsinki), Lukulaari (tampere), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Riihimäen Antikva (riihimäki), Porin Videodivari (pori), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Rauman Antiikkikellari (rauma), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Pepe's Special Ky (vantaa), Kulkukatin Poika (helsinki)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.