Divarit.com

Jyväskylän Sportti-Divari

Jyväskylän Seppälässä sijaitseva Jyväskylän Sportti-Divari on käytettyihin urheiluvarusteisiin erikoistunut divari. Se on avoinna ma–pe 10–18 ja lauantaisin 10–14. Suljettu sunnuntaisin. Puhelinnumerot ovat 050 320 1340 ja 050 536 6623. Ostaminen ja maksaminen tapahtuu vain käteisellä.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Divarille annetut mielipiteet:

Kirsi:

Keltanokkana ostin 18€ kävelysauvat, joista toisen terä olikin väärin päin ja lipsui. Odotin sulia teitä ja “tassukelejä”, mutta molemmat tassut tipahtelivat koko ajan irti, ja terä tuli niistä läpi. Eivät siis olleetkaan sauvan mallia. Suivaantuneena soitin asiasta, ja sain vastauksen, että reklamaatioaika on 2 vkoa. Toki näin lain mukaan, mutta paha maku jäi silti suuhun.

  • Kirjoitettu: 17. päivä huhtikuuta 2012
  • Kestolinkki: #

Hilkka:

Viikonlopulla olin 8v.pojanpoikani kanssa ostamassa luistelukypärää. Poika sovitti huonosti kypärää. Myyjä totesi, että tätähän voi näistä ruuveista tarvittaessa säätää isommaksi. Kotona huomasimme, että kypärän säätövara oli isoimmillaan. Kun soitin asiasta liikkeeseen ja kerroin ettei kypärän alle sovi kuin ohut puuvillapipo ja ulkona pakkasilla luistellessa pitääisi sopia villapipo. Myyjä tokaisi ivallisesti ettei ole kuin yhden koon luistelukypäriä ja sitten pitää ostaa jääkiekkokypärä jos alla pitää olla karvalakki! Myyjälle tiedoksi: päitä on monenkokoisia eivätkä kaikki luistele jäähallissa. Toivoisin asiallista ja ystävällistä palvelua vaikka olenkin tällainen maalaismummo. Sellaista olenkin saanut aikaisemmin mutta eri myyjältä.

  • Kirjoitettu: 27. päivä marraskuuta 2012
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Jyväskylän Sportti-Divari sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

SS Libricon Oy (helsinki), Lukulaari (tampere), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Riihimäen Antikva (riihimäki), Porin Videodivari (pori), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Rauman Antiikkikellari (rauma), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Pepe's Special Ky (vantaa), Kulkukatin Poika (helsinki)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.