Divarit.com

Karhulan Osto- ja Myyntiliike

Karhulan Osto- ja Myyntiliikkeen puhelinnumero on (05) 267 218. Sama numero on myös faksilaitteelle. Sähköpostiosoite on karhulandivari@gmail.com.

Liike on avoinna ke–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–13.

Yritys myy kirjoja osoitteessa www.antikvaari.fi/kauppiasinfo.asp?id=1167. Lisäksi yrityksellä on omat Facebook-sivut.

Yli 80€ tilaukset ilman postikuluja, mutta sitä pienemmät tilaukset enintään 5€ (pakettina) Suomeen riippumatta siitä kuinka paljon tuotteita tilataan. Tilauksen voi noutaa myös kaupalta, mutta siitä on sovittava etukäteen, sillä osa tuotteista sijaitsee toisaalla varastossa.

"Karhulan Osto- ja Myyntiliike" on saanut pisteet 7,2/10. Se on 6 arvostelun tulos.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Divarille annetut mielipiteet:

Tuija:

Kiva pikku divari.Tavaraa löytyy kaikenmoista,vanhaa ja vähän uudempaa.Kirjoissa myös paljon valikoimaa ja mukava palvelu.

  • Kirjoitettu: 24. päivä helmikuuta 2012
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Karhulan Osto- ja Myyntiliike sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

SS Libricon Oy (helsinki), Lukulaari (tampere), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Riihimäen Antikva (riihimäki), Porin Videodivari (pori), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Rauman Antiikkikellari (rauma), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Pepe's Special Ky (vantaa), Kulkukatin Poika (helsinki)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.