Divarit.com

Kuvaklassikko Oy

Kuvaklassikko on uusi antikvaarinen kirjakauppa Espoossa. Erikoisaloina keräilysarjakuvat ja -kirjat. (Tex Willer, Korkeajännitys, Kippari Kalle, Kilroy, Kuvitettuja Klassikkoja, Taiga, Outsider, Waltari ym.) Liike sijaitsee Espoonlahdessa, Espoonlahden ja Merenkulkijankadun kulmassa. Puhelinnumero on 0400 593 344 ja sähköpostiosoite asiakaspalvelu@kuvaklassikko.fi. Avoinna ma–pe kello 10–17.30 ja lauantaisin 10–14.

Kuvaklassikosta saa myös heti viralliset passikuvat.

"Kuvaklassikko Oy" on saanut pisteet 8/10. Se on 33 arvostelun tulos.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoitaessa julkaisua Kuvaklassikko Oy sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

SS Libricon Oy (helsinki), Lukulaari (tampere), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Riihimäen Antikva (riihimäki), Porin Videodivari (pori), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.