Divarit.com

Pohjanmaan Antikvariaatti

Vuonna 1979 perustettu Pohjanmaan Antikvariaatti sijaitsee nykyisin Kauppapuistikko 16:ta sisäpihalla, ja on avoinna ma–to 10–17, perjantaisin 10–18 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

Liikkeen valikoimassa on tuhansittain suomen- ja ruotsinkielisiä kirjoja. Liikkeen lisäksi Pohjanmaan Antikvariaatilla on oma verkkokauppa.

Puhelinnumero on 045 850 3088 ja sähköpostiosoite pohjanmaan@antis.fi.

"Pohjanmaan Antikvariaatti" on saanut pisteet 9/10. Se on 17 arvostelun tulos.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoitaessa julkaisua Pohjanmaan Antikvariaatti sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

SS Libricon Oy (helsinki), Lukulaari (tampere), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Riihimäen Antikva (riihimäki), Porin Videodivari (pori), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Rauman Antiikkikellari (rauma), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Pepe's Special Ky (vantaa), Kulkukatin Poika (helsinki)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.