Divarit.com

Riihimäen Antikva

Riihimäen Antikva sijaitsee Riihimäellä Hämeenkadulla. Puhelinnumero on (019) 721 140. Antikva on avoinna ti–pe kello 10&ndash,18 ja lauantaisin 9–14. Suljettu sunnuntaisin ja maanantaisin. Myynnissä äänilevyjä, lehtiä ja elokuvia.

Ajankohtaista: divarin tiloja piennettiin ja ikkuna on takapihalle päin, mutta sisäänkäynti on sama kuin ennenkin.

"Riihimäen Antikva" on saanut pisteet 6,8/10. Se on 24 arvostelun tulos.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Divarille annetut mielipiteet:

Janne:

Divari lopetettu tai muuttanut muualle.

  • Kirjoitettu: 20. päivä helmikuuta 2015
  • Kestolinkki: #

Petri:

Kiitos ilmoituksesta!

  • Kirjoitettu: 22. päivä helmikuuta 2015
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Riihimäen Antikva sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), SS Libricon Oy (helsinki), Lukulaari (tampere), Porin Videodivari (pori), Rauman Antiikkikellari (rauma), Riihimäen Antikva (riihimäki), Pepe's Special Ky (vantaa), Halpa-Kirja (kuopio), Kulkukatin Poika (helsinki), Antikvariaatti Lukeva (porvoo)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.