Divarit.com

Viiden Tähden Elokuvadivari, Helsinki

Tämä divari on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Divarin esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi 31.05.2016.)

Nykyisin Viiden Tähden Elokuvadivarilla on kaksi liikettä Tampereella ja tämä Helsingin-toimipiste on suljettu.

Helsinkiläinen Viiden Tähden Elokuvadivari sijaitsee Kaisaniemessä, Fennia-Talossa. Helsingin toimipisteen puhelinnumero on (09) 698 0300. Yritys toimii myös Tampereella Näsinlinnantiellä.

"Viiden Tähden Elokuvadivari, Helsinki" on saanut pisteet 5,1 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 8 kertaa.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Divarille annetut mielipiteet:

Irmeli:

Hei, onko tämä divari Helsingissä vielä toiminnassa? Mikä on osoite? Nettisivulla luki “liike ehkä lopettanut”.

  • Kirjoitettu: 31. päivä toukokuuta 2016
  • Kestolinkki: #

Petri:

Irmeli, ehkä löysit jo vastauksen kysymykseesi, mutta jos et niin: Helsingissä ei vaikuta enää olevan liikettä vaan yritys on muuttanut Tampereelle.

  • Kirjoitettu: 31. päivä toukokuuta 2016
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Viiden Tähden Elokuvadivari, Helsinki sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

Lukulaari (tampere), SS Libricon Oy (helsinki), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.