Divarit.com

Antiikin Vuoksi

Imatralla sijaitsevan Antiikin Vuoksi -liikkeen puhelinnumero on 0400 654 734 ja sähköpostiosoite antiikinvuoksi@pp.inet.fi.

Antiikin Vuoksi Tmi. ostaa ja myy huonekaluja, taidetta, taidelasia, posliinia ja posliiniesineitä, militariaa ja kunniamerkkejä, kirjoja, LP-levyjä, keräilyesineitä, kuten kuvia ja merkkejä, myös muutto- ja kuolinpesiä. Lisäksi Antiikin Vuoksi voi tehdä arvion esineestä.

Liike on avoinna ma–pe kello 11–18 ja lauantaisin 9–14. Sunnuntaisin suljettu.

"Antiikin Vuoksi" on saanut pisteet 8 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 1 kertaa.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoitaessa julkaisua Antiikin Vuoksi sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

Lukulaari (tampere), SS Libricon Oy (helsinki), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.