Divarit.com

Antikvaarinen Kirjakauppa Tessi

Antikvaarinen Kirjakauppa Tessi sijaitsee Espoon Tapiolassa. Avoinna ma–pe kello 11–17 ja lauantaisin 11–15 . Sunnuntaisin suljettu.

Sähköpostiosoite on mantyviita@kajaste.net ja puhelinnumero 09 455 2426.

Tessillä on nettisivujen lisäksi Facebook-sivut.

"Antikvaarinen Kirjakauppa Tessi" on saanut pisteet 5,9 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 19 kertaa.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoitaessa julkaisua Antikvaarinen Kirjakauppa Tessi sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

Lukulaari (tampere), SS Libricon Oy (helsinki), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.